Utorak, 27 Travanj 2021 15:06

Franković potvrdio objavu Dubrovnikpress.hr portala: Nisam na listi jer vjerujem u pobjedu, a listu nosi Zrinka Raguž

Nakon što je portal Dubrovnikpress.hr objavio kako će aktualna gradska pročelnica Upravnog odjela ta europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Zrinka Raguž nositi listu za Gradsko vijeće, informaciju je u svom postu na Facebooku potvrdio i gradonačelnik Mato Franković, ali i informaciju koju je objavio Dubrovnikpress.hr kako on sam neće biti na listi o čemu, kao i imena drugih kandidata možete više doznati OVDJE.

„Od prvog dana mandata govorim kako snagu svake organizacije ne čini pojedinac već tim. Zrinka Raguž kao dio tima, svojim radom za Grad pokazala je da zna! Ugovorenih bespovratnih milijardu kuna u 4 godine mandata ugovoreno je upravo zahvaljujući Zrinki Raguž. I upravo iz tog razloga smatram kako upravo ona treba nositi listu HDZ-a i koalicijskih partnera na ovim izborima. Mlada, mudra, dokazano vrijedna - sve to krasi našu Zrinku i upravo zbog toga, uvjeren sam u veliki uspjeh ove liste na nadolazećim izborima.” - napisao je Franković.

„Pitali su me neki prijatelji zašto ja nisam na listi. U ovu izbornu utrku krećem s pozicije gradonačelnika Grada Dubrovnika i za tu poziciju ponovno tražim povjerenje građana stoga, jasno je kako ne mogu istovremeno biti gradonačelnik i gradski vijećnik. Ne kalkuliram, vjerujem u pobjedu!” - naveo je gradonačelnik Mato Franković.

nm