Subota, 26 Kolovoz 2023 18:03

TIJEKOM SNIMANJA TV PRILOGA DOŠLO DO SUKOBA NEDAVNO PRIVEDENOG ZAŠTITARA VILE ELITE I IGORA LEGAZA

Piše:
"Hoćeš li da te ubijem?", pitao je zaštitar Legaza držeći ga za vrat "Hoćeš li da te ubijem?", pitao je zaštitar Legaza držeći ga za vrat Foto: Screenshot HRT

Tijekom snimanja priloga Hrvatske televizije za današnji Regionalni dnevnik došlo je do novog incidenta ispred spornog zida Vile Elite kada je djelatnik Royal hotelsa & Resorta usred snimanja trčao za Igorom Legazom i vikao za njim „satrat ću te”, a došlo je i do fizičkog sukoba.

„Hoćeš li da te ubijem?”, vikao je djelatnik Royal hotelsa & Resorta držeći Legaza za vrat.

incident hrt 260823 2 minFoto: screenshot HRT

Inače, riječ je o istom djelatniku Royal hotelsa & Resorta kojeg je policija odvela prije nekoliko dana tijekom rušenja zida kada je Legaz sa skupinom građana došao prepiliti ogradu i ukloniti zid koji je godinama sprječavao građane da pristupe javnom pomorskom dobru.

legaz zid4 230823 minIsti djelatnik resorta nedavno je priveden; foto Mihael Barišić / CROPIX

Glasnogovornica PU dubrovačko – neretvanske Andrijana Biskup tada je rekla da je riječ o 61-godišnjem zaštitaru prema kojem su intervenirali zbog remećenja javnog reda i mira i vrijeđanja policijskog službenika. Ovaj put policija nije intervenirala, a prilog HRT-a i sukob možete vidjeti na snimci OVDJE.