Srijeda, 15 Rujan 2021 19:53

Razriješena serija krađa u auto kampu

„Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Ston muškarac u dobi od 35 -godina sumnjiči se za veći broj kaznenih djela krađe iz kampa s područja Dubrovačko - neretvanske županije.” - navodi se danas u priopćenju PU dubrovačko – neretvanske.

„Kriminalističkim istraživanje je utvrđeno da je prve dvije krađe počinio 2. rujna ove godine tako što je u večernjim satima ušao u dvije kamp kućice odakle je otuđio ukupan novčani iznos od 6.400 kuna na štetu dvoje njemačkih državljana, vlasnika kamp kućica. Potom je 7. rujna u istom auto kampu provalio u unutrašnjost kamp kućice odakle je otuđio 1.100 kuna, nakon čega je provalio u još jednu kućicu odakle je otuđio 200 eura. Krađu je ponovio i 13. rujna kada je provalio u još jednu kamp kućicu odakle je otuđio 450 eura i ovog puta na štetu njemačkog državljanina. Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi 7.500 kuna i 650 eura.” - piše u priopćenju.

„Dio otuđenog novca je pronađen kod počinitelja i biti će vraćen vlasnicima, a osumnjičeni je kazneno prijavljen za ukupno pet kaznenih djela, odnosno tri krađe i dvije teške krađe.” - navode također iz policije.

dpp