Četvrtak, 15 Rujan 2022 11:30

Milijuni od gradske imovine ponovo kape u blagajnu DPDS-a

Sastanak gradonačelnika Frankovića s predstavnicima udruge DPDS Sastanak gradonačelnika Frankovića s predstavnicima udruge DPDS Foto: Grad Dubrovnik

Po završetku sezone, kada dobijemo podatke o tome koliko je svaki od dionika Dubrovnik Passa participirao u postotku prodanih propusnica, odnosno koliko su korisnici u postotku posjećivali određene ustanove, održat ćemo još jedan sastanak Grada i svih dionika Dubrovnik Passa te razgovarati o budućoj suradnji i na na koji način možemo unaprijediti uslugu. - najavio je gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković na sastanku s predstavnicima udruge Društvo prijatelja dubrovačke starine.

Na sastanku s gradonačelnikom bili su predsjednik društva Vedran Kosović, dopredsjednik Toni Kursar, tajnik Maro Kapović i voditelj računovodstva Mario Mandušić. Oni su, piše u priopćenju Grada nakon sastanka, što se tiče sezone, „izrazili zadovoljstvo ostvarenim rezultatima”. Nije navedeno koliko je prihoda ove sezone DPDS ostvario, ali milijuni od gradske imovine ponovo kape u njihovu blagajnu.

Gradonačelnik Franković je pak izrazio uvjerenje kako je ispred Grada i DPDS-a razdoblje uspješne suradnje, kako je rekao „zahvaljujući i vodstvu Društva prijatelja dubrovačke starine koje je napravilo iskorak otvaranjem prema javnosti”.

dm