Četvrtak, 16 Studeni 2023 16:05

ADVENT NA VOJNOVIĆU I OVE GODINE DONOSI NAJBOLJU ZABAVU

Bogat glazbeni program, odličnu atmosferu i blagdanski ugođaj priredit će Advent na Vojnoviću.

Zabava ispred Studentskog doma Dubrovnik počinje već u utorak, 21.11. izvedbom poznate dubrovačke grupe Silente povodom 20. obljetnice Sveučilišta u Dubrovniku. Istim ritmom nastavlja se slaviti 60 godina Studentskog centra Dubrovnik u petak, 24.11., gdje će studente, sve građane i posjetitelje zabavljati grupa Dalmatino.

Neizostavna tradicionalna studentska zabava održavat će se utorkom, a prvu takvu večer, 28.11. nastupaju Diktatori. Kroz cijeli mjesec posjetitelji adventa mogu očekivati pregršt iznenađenja nedjeljom koja će rasplamsati blagdansku atmosferu.

advent vojnovic 161123 2 min

Bogat glazbeni program upotpunit će najbolji izvođači hrvatske glazbene liste i popularni izvođači iz regije, a za lakši plesni pokret na adventu na Vojnoviću pobrinut će se Bosutski bećari, Vojko V, Matko i Brane, Mate Bulić, Zsa Zsa, Jole i Adi Šoše. Program je prilagođen svačijem glazbenom ukusu, a na Vama je da dođete i uživate u fantastičnoj blagdanskoj atmosferi.
Advent na Vojnoviću osim bogatog glazbenog programa, nudi i odličnu gastronomsku ponudu i posebne specijalitete blagdanskih okusa, stoga se opremite dobrom energijom i upustite se u adventsko raspoloženje.

Marketing