Utorak, 21 Veljača 2017 14:46

Kandidatkinja za zamjenicu Frankoviću? Jelka Tepšić: To su priče

Je li Jelka Tepšić jedan od nestranačkih stručnjaka koje je spominjao, nije želio potvrditi ni Franković Je li Jelka Tepšić jedan od nestranačkih stručnjaka koje je spominjao, nije želio potvrditi ni Franković Foto: Antun Špaleta/Dubrovnikpress.hr

Voditeljica Odjela za komunikacijske taktike Turističke zajednice Grada Dubrovnika Jelka Tepšić spominje se u političkim krugovima kao nestranačka kandidatkinja za zamjenicu kandidata HDZ-a za gradonačelnika Mata Frankovića na predstojećim lokalnim izborima doznaje portal Dubrovnikpress.hr. Predsjednik GO HDZ-a, ujedno i kandidat te stranke za gradonačelnika Dubrovnika Mato Franković na upit portala Dubrovnikpress.hr tu informaciju nije želio potvrditi, ali nije ni demantirao.

- Nemam komentara. Imena zamjenika za gradonačelnika HDZ će objaviti kad dođe vrijeme. - kazao je Franković.

Na pitanje hoće li jedan od njegovih zamjenika biti žena odgovorio je:
- Možda će jedan od mojih zamjenika biti žena, a možda će oba kandidata za moje zamjenike biti žene, a možda će biti i muškarci. - pokušao je Franković biti kao zagonetan.

Ni Jelka Tepšić nije željela opširnije odgovoriti na pitanje hoće li ona biti HDZ-ova kandidatkinja za Frankovićevu zamjenicu na lokalnim izborima.
- Žurim na avion, to su priče. - kratko je odgovorila.

Ukoliko Tepšić bude kandidatkinja za zamjenicu Frankoviću posve je logično kako će njome biti povjeren društveni, odnosno obrazovni i kulturni resor o čemu je za Dubrovnikpress.hr Franković već govorio objašnjavajući kako će potražiti nestranačke kandidate.  

Tepšić je inače jedno vrijeme vodila i gradsku Turističku zajednicu. Na to je mjesto izabrana po preporuci bivše gradonačelnice Dubravke Šuice. U gradsku TZ došla je iz Valamara u kojem je radila u PR sektoru. Studirala je španjolski jezik i počasna je konzulica Kraljevine Španjolske u Dubrovniku.

N.Metković/V.Salvia

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250