Ponedjeljak, 08 Veljača 2021 11:06

Počelo produživanje besplatnih godišnjih pokaza Libertasa

Za osobe starije od 65 godina života s prebivalištem na području Grada Dubrovnika kao i svim ostalim korisnicima koji su obuhvaćeni Mjerama socijalnog programa Grada Dubrovnika za 2021. godinu od danas započinje produživanje povlaštenih godišnjih karata za 2021. godinu, obavijest je Libertasa.

Rije je o godišnjim kartama za starije od 65 godina života (plavi pokaz) koje će se moći produžiti na svim prodajnim mjestima Libertasa i godišnjim kartama za članove raznih udruga osoba s invaliditetom, članove udruga koje se bave socijalno–humanitarnom djelatnošću, članove uže obitelji poginulih branitelja i civila z Domovinskog rata, vojne i civilne invalide iz Domovinskog rata, dobrovoljne darivatelje krvi, volontere u socijalno humanitarnim udrugama itd., a koje će se moći produžiti samo na šalteru Grawe, temeljem ovjerenih popisa od strane nadležnog UO za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika.

Riječ je ogromnom, bespotrebnom i nerealnom broju besplatnih pokaza o čemu je Dubrovnikpress.hr već pisao OVDJE.

„Svi korisnici su dužni prilikom ostvarivanja prava na povlaštenu kartu predočiti ovlaštenoj osobi djelatniku/djelatnici) osobnu iskaznicu kao dokaz prebivališta na području Grada Dubrovnika. Navedene godišnje karte besplatne su za korisnike (obavezu plaćanja preuzima Grad Dubrovnik), dok se nova iskaznica (izrada karte) naplaćuje korisniku, sukladno Cjeniku usluga u iznosu od 20 kuna.” - navode iz Libertasa.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019