Petak, 13 Siječanj 2023 11:53

Zakupac Dubravke: Inzistiramo da se javni natječaj poništi i objavi novi natječaj

Zakupac Dubravke: Inzistiramo da se javni natječaj poništi i objavi novi natječaj Foto: dpp

Nakon što su se u medijima pojavile razne interpretacije o javnom natječaju koji je UTD Ragusa raspisala za zakup prostora na Pilama u kojem je restoran Dubravka, a prema kojem se od budućeg zakupca traži dokaz o ostvarenom godišnjem prometu od 25 milijuna kuna, iz tvrtke Nautika, zakupca tog prostora uputili su priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti.

„Stav odgovornih osoba i vlasnika Nautike d.o.o. je da se javni natječaj poništi i ponovi zbog raznih interpretacija istog i mogućih sudskih postupaka koji nisu u interesu niti jedne stranke u postupku.

Pošto se sadašnjim vlasnicima Nautike d.o.o. nikad u zadnjih 20 godina nije pogodovalo u ovom Gradu, a da bi otklonili sve sumnje, mi inzistiramo da se javni natječaj poništi i objavi novi natječaj.

Vlasnici Nautike d.o.o. pozivaju sve medije da istraže sve javne natječaje u zadnjih 20 godina u Gradu, a koji su bili sve osim javnih i da u tim natječajima istraže tko je pogodovao i kome se pogodovalo.” - naveli su iz tvrtke Nautika d.o.o.

dpp