laus banner 2021 2

Petak, 28 Travanj 2017 20:15

Terezina Orlić: Bogdanović je iznio samo djelomičnu istinu o sastanku s Vićanom

Piše:

Nedugo nakon što je putem društvenih mreža objavio kandidaturu za gradonačelnika Dubrovnika Vido Bogdanović (HSS) putem tih istih društvenih mreža objavio je kako ga je prvi čovjek DDS-a Pero Vićan u jednom dubrovačkom kafiću savjetovao kako bi mu bilo najbolje da povuče gradonačelničku kandidaturu zbog papira koje on ima u posjedu, a koji kao kompromitiraju Vida Bogdanovića.

No, papiri kojima je Vićan gotovo pa ucjenjivao Bogdanovića javno su dostupni i već odavno ih ima u posjedu gotovo pa svaki dubrovački novinar, a riječ je o ugovoru kojega je Bogdanović potpisao tijekom svog gradonačelničkog mandata s Društvom prijatelja dubrovačke starine, a kojim je Bogdanović skrb o zidinama prepustio DPDS-u.

Pero Vićan nije dogovorio na poziv da komentira susret s Bogdanovićem, no Terezina Orlić za portal Dubrovnipress.hr ističe kako je Vido Bogdanović „iznio samo djelomičnu istinu o tijeku tog sastanka njega i Vićana“, ali i ističe kako je „HSS-ov kandidat za gradonačelnika taj sastanak vješto iskoristio za početak svoje kampanje“.

- Očito je počela politička kampanja HSS-ova kandidata za gradonačelnika Vida Bogdanovića i sad se Društvo prijatelja dubrovačke starine ponovno po tko zna koji put koristi u političke svrhe. Inače, po mom saznanju predsjednik DDS-a Pero Vićan nije tijekom tog razgovora bio sam s Vidom Bogdanovićem, razgovor se vodio u prisutnosti četvero, petero ljudi. Dakle, njih dvojica nisu bili sami za stolom. – rekla je Terezina Orlić.

- Bilo bi mi draže da je početak kampanje Vido Bogdanović iskoristio kako bi iznio svoje programske smjernice za sljedeće mandatno razdoblje. - rekla je DDS-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Dubrovnika Terezina Orlić.

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020