Subota, 01 Siječanj 2022 00:34

Sretna vam Nova! U normalnim okolnostima stavili bi sliku sa Straduna, ali okolnosti nisu normalne

Neka Pelješki most bude nagovještaj boljih godina Neka Pelješki most bude nagovještaj boljih godina Foto: Martin Burić

U normalnim okolnostima naslovna fotografija bila bi s dočeka na Stradunu. No, okolnosti nisu normalne. Dok u Županiji i Gradu brojimo svakodnevno po nekoliko stotina novooboljelih promoviranje i sudjelovanje na dočeku Nove godine s nekoliko tisuća ljudi koliko ih se okupilo u Gradu (prema brojaču posjetitelja uključujući onih nekoliko stotina stanovnika sinoć je u Gradu bilo oko 6400 ljudi) jednostavno se kosi sa zdravim razumom, a klik više za fotogaleriju sa Straduna nam nije potreban. Nadamo se da neće biti potrebni ni dodatni respiratori u OB Dubrovnik nakon večerašnjeg dočeka.

Uglavnom, svim našim čitateljima i onima koji to nisu, i onima koji nas podržavaju i onima koji bi voljeli da nas nema, i onima koji su pametno ostali doma i onima koji su odlučili otići na Stradun, i stožerašima koji su se zadnjih dana skrili u mišju rupu umjesto da su donosili odluke u interesu zdravlja svih nas, i gradonačelniku Matu Frankoviću koji sinoć na pozornici nije izgledao najsretniji, želimo sretnu i uspješnu novu 2022. godinu, iskreno i od srca, također i nešto malo više pameti, svima nama.

A naslovna slika... Pa neka upravo Pelješki most čije se otvaranje očekuje, sada već možemo napisati – ove godine - bude nagovještaj boljega života, ne samo boljeg prometnog povezivanja i prosperiteta već i boljeg povezivanja među ljudima samim. Jedino je to dobro što se u javnom životu dogodilo na jugu u 2021. godini pa neka on bude simbol boljih godina koje nas, nadamo se, čekaju.

Redakcija Dubrovnikpress

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019