Ponedjeljak, 16 Studeni 2020 03:04

Organizatorice vjenčanja u Dubrovniku udružile se u strukovnu grupu pri HGK

I organizatori vjenčanja dobili su u Dubrovniku svoju Strukovnu grupu pri HGK – Županijskoj komori Dubrovnik. Naime, predstavnice agencija, jer odreda je riječ o ženama poduzetnicama, sa šireg dubrovačkog područja koje se bave organizacijom vjenčanja udružile su se u Strukovnu grupu organizatorica vjenčanja Županijske komore Dubrovnik.

Na nedavno održanoj sjednici za predsjednicu su izabrale Ines Nanić (Dubrovnik događanja d.o.o.), a za njene zamjenice Ivanu Smojver (Dubrovnik Design) te Martinu Pavleković (Be positive j.d.o.o.).

Cilj udruživanja ovih agencija je unapređenje uvjeta rada ove djelatnosti te zajednička promocija Dubrovnika, kao najljepšeg mjesta za „najvažniji dan u životu" budućih mladenaca. Zajedničkim marketinškim aktivnostima promovirat će se destinacija, ali i oni segmenti ponude, tj. poslovni sektor koji je uključen u finalnom proizvodu, vjenčanju, ili marketinški rečeno „DA u DU".

organizatorice vjecanja 161120 1

Nova predsjednica je pozvala sve koji se bave organizacijom vjenčanja, iz cijele Županije dubrovačko - neretvanske, da se uključe u zajednički rad, jer je kako kaže „cilj udruživanja je preuzeti inicijativu i odgovornost za budućnost  ovog sektora te zajedništvom unaprijediti uvijete poslovanja”.

Inače osmišljen je i slogan ove Strukovne grupe, a glasi: „Let Dubrovnik tell your story."

dpp