Četvrtak, 21 Listopad 2021 14:16

Odlična odluka novog direktora Libertasa; đaci ne moraju svaki mjesec donositi potvrdu da bi kupili abonamenat

Od sljedećeg mjeseca, prilikom produživanja učeničkih pokaznih karata, više neće biti potrebno predočiti učeničku potvrdu, a što je do sada bilo obavezno za produženje ove vrste karte. Potvrda će biti nužna samo prilikom prvog izdavanja pokazne karte, odnosno ista će se donositi jednom u školskoj godini. - navodi se danas u priopćenju Libertasa.

„Libertas Dubrovnik nastavlja s inovacijama i modernizacijama u svom poslovanju. Nakon uvođenja kartičnog plaćanja na prodajna mjesta Libertasa, slijedi daljnji proces modernizacije, koji je, u ovoj fazi, usmjeren prema đacima i njihovim roditeljima. Ovime se dodatno olakšava proces produživanja pokaznih karata te smanjuje potreba za kontinuiranim predočavanjem potvrda.” - naveli su još u Libertasa.

Libertas je tako dolaskom novog direktora Franka Mekišića ukinuo višedesetljetnu nebuloznu praksu da đaci svaki mjesec moraju doći s potvrdom na šalter, a još je gora praksa bila u pojedinim školama u kojima su pečate na potvrde đacima „lupali” za svako polugodište pojedinčano umjesto za cijelu školsku godinu.

dm