Nedjelja, 29 Svibanj 2022 13:41

Od danas United Airlines povezuje Dubrovnik i New York četiri puta tjedno

Od danas United Airlines povezuje Dubrovnik i New York četiri puta tjedno Foto: ZL Dubrovnik

Iznimno nam je drago što možemo najaviti da će od danas do 29. rujna ove godine, Dubrovnik i New York (Zračna luka Newark) biti ponovno povezani direktnim letom renomiranog avioprijevoznika United Airlines. - rekao je glavni direktor Zračne luke Dubrovnik Frano Luetić uz ponovno pokretanje linije United Airlinesa koji će letjeti četiri puta tjedno između Dubrovnika i New Yorka/Newarka s prvim odlaznim letom danas iz Dubrovnika.

- Radosni smo što se vraćamo u Dubrovnik u 2022. godini te što ćemo ponovno pokrenuti naše direktne letove prema Sjedinjenim Američkim Državama. S povratkom linije za New York/Newark, naši klijenti u Hrvatskoj mogu iskoristiti prednost direktne veze prema Sjedinjenim Američkim Državama, kao i neusporedivu mrežu letova iz huba Uniteda u New Yorku/Newarku, koja nudi direktne veze prema više od 90 destinacija diljem Sjeverne i Južne Amerike. - rekao je Bob Schumacher, regionalni direktor prodaje za United.

- Nakon uspjeha prošlogodišnje direktne linije, za koju se pokazalo da je vrlo tražena, United Airlines je odlučio da ovu ljetnu sezonu uvede četiri leta tjedno iz svakog smjera. Također je bitno napomenuti ukidanje američke vize za državljane Hrvatske, što je znatna pogodnost za putovanje. - kazao je glavni direktor Zračne luke Dubrovnik Frano Luetić.

United će iz Dubrovnika do New Yorka/Newarka letjeti zrakoplovom Boeing 767-300, koji uključuje 30 sjedala poslovne klase, 46 „economy plus” i 138 ekonomskih sjedala.

United Airlines DBV EWR service return 2 2022

dpp