Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 25 Veljača 2021 14:42

Obradović poklonio Frankoviću nožice „da može rezati vrpce”

Tijekom rasprave o izvješću o radu gradonačelnika Mata Frankovića za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2020. godine Miho Obradović (HNS) gradonačelniku Frankoviću i predsjedniku Vijeća Marku Potrebici poklonio je po nožice kako bi imali čime u kampanji rezati vrpce za započete i završene projekte. 

Tijekom rasprave o izvješću o radu gradonačelnika Mata Frankovića za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2020. godine Miho Obradović (HNS) gradonačelniku Frankoviću i predsjedniku Vijeća Marku Potrebici poklonio je po nožice kako bi imali čime u kampanji rezati vrpce za započete i završene projekte. Gradonačelnik Franković uvodno nije želio obrazlagati, ali je odgovorio na kritike Miha Obradovića koji je istaknuo kako je dosta toga u ovom zadnjem prepisano iz izvješća iz 2019. 

- Žao mi je što ne vidite da smo u razdoblju na koje se odnosi izvješće otvorili Osnovnu školu Montovjerna, prvu školu izgrađenu u Dubrovniku od sredine 80. - tih godina. Žao mi je sto ne vidite da je u tom razdoblju Aglomeracija Dubrovnik vrijedna 800 milijuna kuna dobila zeleno svjetlo i što je ugovorena lapadska obala. Žao mi je što ne vidite da smo u tom razdoblju završili rekonstrukciju Ulice kardinala Stepinca – kazao je gradonačelnik.Kako bi gradonačelnik i predsjednik Gradskog vijeća imali čime rezati vrpce prilikom otvaranja ili zatvaranja radova, vijećnik Obradović poklonio im je po nožice. Gradonačelnik je kazao kako će sa zadovoljstvom njima presijecati vrpce. 

- Nožice su reprezent otvaranja i završetka radova, hvala vam i pokušat ću na sva gradilišta nositi vaše nožice da mi nose uspomenu na vas jer ne znam hoćete li biti u idućem sazivu Gradskog vijeća. Drago mi je  s vama surađivati i uistinu ću ove nožice nositi sa sobom. - kazao je Franković.

Nožice, a posebno boje, svidjele su se i predsjedniku Gradskog vijeća Marku Potrebici.

- Nožice su lijepe. Sviđa mi se i odabir boja. Možda ste mi s njima nešto htjeli poručiti jer nožice su plave, a omot je narančasti. - kazao je Potrebica.

nm