Ponedjeljak, 24 Svi 2021 14:14

Nardelli: I za Župu je sad važno da Dobroslavić pobjedi

Piše:

Iako su predviđanja išla u smjeru da će biti tijesno, nakon što su prebrojeni glasova s ponovljenih izbora u Petrači, Silvio Nardelli s lakoćom je pobijedio protukandidata Antuna Bašića (ŽUPKA). Dan nakon pobjede u prvom krugu, u kojem je dobio povjerenje birača za peti mandat, načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli za portal Dubrovnikpress.hr kazao je kako će se u narednom četverogodišnjem mandatu truditi opravdati svaki glas žitelja Župe koji je dobio na izborima.

- Kao kandidat za načelnika Općine Župa dubrovačka pobijedio sam na svih sedam biračkih mjesta. Na nekim biračkim mjestima sam pobijedio s velikom prednošću, a na nekima s manjom. Podsjećam da su izbori na biračkom mjestu u Petrači bili poništeni zbog jednog listića viška u jednoj od biračkih kutija. No, kad su se izbori ponovili osvojio sam znatno više glasova nego i uvjerljivo sam pobijedio u novoj zgradi osnovne škole s 200 glasova više. Na kraju sam pobijedio u prvom krugu s 53,5 posto glasova birača koji su izašli na izbore. Zahvaljujem svima koji su izašli na izbore, a posebno zahvaljujem onima koji su svoje povjerenje dali HDZ-u i meni kao načelniku. – rekao je Nardelli.

Odličan rezultat HDZ je ostvario i na izborima za Općinsko vijeće u kojem ima većinu.

- HDZ će u Općinskom vijeću sam formirati većinu i neće nam trebati koalicijski partner. Općinu ćemo nadalje voditi samostalno. - kazao je Nardelli.

Birače je pozvao da u nedjelju u drugom krugu izbora potporu daju HDZ-ovu kandidatu Nikoli Dobroslaviću, višegodišnjem županu Dubrovačko – neretvanske županije.

- Važno je da u drugom krugu pobijedi kandidat HDZ-a Nikola Dobroslavić jer je njegova pobjeda garancija za mnoge projekte koje Općina Župa dubrovačka realizira u suradnji sa Županijom, poput Osnovne škole Župa i komunalne lučice Srebreno, a tu su i brojni drugi projekti za koje imamo potporu Županije. Vjerujem da upravo ta vertikala vlasti iz Općine preko Županije vodi do države što nam omogućuje da napravimo dobre stvari za Župu dubrovačku. - kazao je Nardelli.

Istaknuo je kako će u sljedećem četverogodišnjem razdoblju kao načelnik Općine Župa dubrovačka nastajati opravdati povjerenje svojih birača.

- Trudit ću se sa svojim suradnicima opravdati svaki glas birača koji sam dobio i realizirati maksimalno moguće iz našeg programa koji smo naredne četiri godine. - rekao je Silvio Nardelli koji je nakon ponovljenih izbora u Petrači dobio povjerenje birača za peti mandat načelnika Općine Župa dubrovačka.

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019