Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 25 Ožujak 2021 19:44

Načelnik Nardelli primio Ivu Oberan

Načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli jučer je u maloj vijećnici Općine ugostio najuspješniju župsku judašicu Ivu Oberan i njenog oca Ivana Oberana, inače predsjednika Judo kluba Župa dubrovačka, kao i predsjednika Zajednice sportova Ivicu Cumeljana.

Iva Oberan na judo European Openu u Pragu u Župu dubrovačku vratila se s broncom oko vrata. Načelnik Nardelli čestitao je Ivi na osvojenoj brončanoj medalji koja je njena prva medalja sa Svjetskog kupa i zbog toga ima još veće značenje. Poželio joj je da nastavi ići uzlaznom putanjom u svojim sportskim postignućima.

Uspjeh nije ostao nezapažen,na temelju ovog rezultata izbornik hrvatske ženske judo reprezentacije Vladimir Preradović, Ivu je uvrstio među šest članica reprezentacije za seniorsko prvenstvo Europe koje će se za 20 dana održati u Lisabonu.

Predsjednik župske zajednice sportova Ivica Cumeljan također je čestitao Ivi na uspjehu te još obećao podršku od strane Zajednice sportova koja je bila velika potpora Ivi prilikom financiranja priprema u centrima izvan Hrvatske zbog nemogućnosti treniranja u Župi zbog COVID situacije.

dpp