Srijeda, 16 Prosinac 2020 13:58

Mladi Čibače osnovali udrugu, evo što im je obećao Nardelli

Skupina mladih iz Čibače osnovala je udrugu kojoj je cilj poboljšati život mještana na kulturnom, sportskom i društvenom planu. Predsjednik Udruge mladih Čibača je Ivo Raguž, dopredsjednik Romano Jarak, a tajnik Marko Kriste.

Predstavnici novoosnovane „Udruge mladih Čibača” posjetili su jučer Općinu te načelniku Silviu Nardelliju i njegovim suradnicima iznijeli planove za budući rad udruge te zatražili potporu u daljnjem djelovanju.

„Razgovaralo se o konstruktivnim temama, koje se odnose na unapređenje života svih mještana Čibače , a posebno mladih. Nardelli se zahvalio predstavnicima na formiranju organizacije i dao im podršku u budućem radu. Članovi su upoznati s planovima i aktivnostima Općine po pitanju komunalne infrastrukture.” - piše u priopćenju Općine Župa dubrovačka.

„U planu je uređenje budućeg dječjeg igrališta sa javnim sadržajima. U prvoj fazi u 2021. godini ide realizacija igrališta za manju djecu, prostora sa spravama za vježbanje i prostora za javno okupljanje . U drugoj fazi predviđa se projektiranje i izgradnja polivalentnog objekta javne namjene za organizaciju kulturnih i sportskih događaja za mještane Čibače.” - naveli su iz Općine.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019