Srijeda, 20 Listopad 2021 18:41

Lasić o Vlahušiću i GPS -u: Treba staviti prst na čelo pa promisliti prije nego da bilo kakvu izjavu

Piše:

Nakon što je nezavisni gradski vijećnik Andro Vlahušić za portal Dubrovnikpress.hr izjavio kako bi Miljenku Mikuliću, inače pročelniku u Općini Konavle, da je postao novi pročelnik komunalnog odjela Grada Dubrovnika, za kretanje po gradu trebao GPS, reagirao je načelnik Općine Konavle Božo Lasić.

Lasić je naime na svom Facebook profilu prvo komentirao kako je Vlahušić time uvrijedio sve Konavljane, a u izjavi za Dubrovnikpress.hr kako je uvrijedio i njega osobno.

- Izjava me osobno povrijedila, ne samo mene nego i sve Konavljane, nama da treba GPS po gradu, jednostavno nemam riječi. To je jedna vrsta segregacije, to je strašno, Grad Dubrovnik čine i Konavljani, Župljani i Primorci. Takvo nešto nisam očekivao od gospara Vlahušića, on je jedan iskusan političar. – šokiran je Lasić.

Na pitanje smatra li ipak da je Vlahušić izjavu o GPS -u izrekao u kontekstu kako bi pročelnik komunalnog odjela trebao poznavati svaku ulicu u gradu u kojem vodi komunalce, Lasić je odgovorio kako se to trebalo naglasiti.

- On treba odgovoriti na što je mislio, a ne tako govoriti. Treba staviti prst na čelo pa promisliti prije nego da bilo kakvu izjavu. – rekao je Lasić.

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020