Petak, 26 Svibanj 2023 21:34

Lasić je bio posebno dobro raspoložen u Župi: U Konavlima hvale Silvija, a u Župi hvale mene

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić Načelnik Općine Konavle Božo Lasić Foto: dpp

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić bio je posebno dobro raspoložen na svečanoj sjednici Općine Župa dubrovačka uz Dan Općine. Ispričao je tako dvije anegdote:

- Kad sam postao načelnik moj prvi sastanak bio je sa Silvijom Nardellijem, bez obzira što je on nešto mlađi od mene, ja sam pošao kod njega na savjete i dao mi je dobre savjete. Sjećam se kad je bio prvi dan općine kad sam ja postao načelnik, a on je rekao: „Božo mi ćemo uvijek vama biti zapad.” Ja ću mu danas odgovoriti: „Ipak su tri mudraca došla s istoka.” - nasmijao je sve na sjednici Lasić i na tome nije stao.

- Dakle, Silvio subotom dolazi u Konavle u butigu kupovat. I ja njega pitam jednom: „Dobro, Silvio, što dolaziš ovdje kupovat, imaš tamo kod tebe sve centre.” A on meni kaže: „Slušaj, kad ja dođem ovdje onda mene svi hvale, a o tebi... Baš te nešto ne hvale. Govore mi kako vi to u Župi možete, a mi u Konavlima ne možemo.” I zato sam se ja odlučio... Ja sad idem subotom u butigu u Župu i kad dođem u Župu mene svi hvale, njega ne hvali nitko. - ispričao je konavoski načelnik.

dm