Srijeda, 11 Studeni 2020 20:30

Kreće javna rasprava o Prijedlogu Izmjena i dopuna GUP-a i PPU-a Grada Dubrovnika

Od 12. do zaključno 21. studenog 2020. godine trajat će javna rasprava, odnosno javni uvid i javno izlaganje, za dva dokumenta: Prijedlog Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Dubrovnika i Prijedlog Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Dubrovnika.
 
Javni uvid u dokumentaciju moguće je obaviti u navedenom razdoblju, svaki dan od 09:00 do 19:00 sati u Luži (ispod zvonika), na mrežnim stranicama Grada Dubrovnika ( GUP i PPU ) te u informacijskom sustavu prostornog uređenja.
 
Javna izlaganja održat će se u utorak, 17. studenog 2020. godine, u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, uz primjenu svih aktualnih protuepidemijskih mjera, a novost je da će se izlaganje po prvi put moći pratiti online. Sudionici se prethodno trebaju prijaviti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. na način da pošalju svoje podatke (ime, prezime i e-mail adresa) najkasnije do 9:00 sati na dan održavanja javnog izlaganja kako bi im se na vrijeme mogla uputiti pozivnica za online video poziv i upute. Javno izlaganje za PPU kreće u 11 sati, a za GUP u 13 sati.
 
Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na prijedlog izmjena i dopuna mogu se dati na način da sudionici u javnoj raspravi:
> postavljaju pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, na koja usmeno odgovaraju osobe koje vode javno izlaganje,
> daju prijedloge i primjedbe u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja,
> svoje prijedloge i primjedbe u pisanom obliku dostave na adresu: Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Pred Dvorom 1, 20 000 Dubrovnik, od 12. do zaključno 21. studenog 2020. godine.
 
Prijedlozi i primjedbe moraju biti čitko napisane te moraju sadržavati ime i prezime, adresu i potpis podnositelja. Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani, ne moraju se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.
 
Važna napomena! Prilikom predmetnih izmjena i dopuna NIJE MOGUĆA PRENAMJENA ZEMLJIŠTA.
 
Sve dodatne informacije se mogu dobiti u Upravnom odjelu za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Pred Dvorom 1, Dubrovnik, na telefon: +385 (0)20 351 811 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
 
Sadržaj Grada Dubrovnika