lausnekretninebanner

Ponedjeljak, 21 Rujan 2020 20:31

U organizaciji Dubrovačkog simfonijskog orkestra: Donacijski recital pijanistice Naire Asatryan u Dvoru

U organizaciji Dubrovačkog simfonijskog orkestra: Donacijski recital pijanistice Naire Asatryan u Dvoru Foto: DSO

Kako je i najavljeno na samom početku ovogodišnjeg izdanja Međunarodnog glazbenog festivala „Dubrovnik u pozno ljeto“, pijanistica Naira Asatryan tradicionalno će održati donacijski koncert u Kneževom dvoru. Koncert će se održati u utorak, 22. rujna, s početkom u 21 sat u organizaciji Dubrovačkog simfonijskog orkestra. Ove godine prihod od ulaznica namijenjen je kupnji uređaja za dezinfekciju zraka za Odjel pedijatrije Opće bolnice Dubrovnik.

Na programu koncerta su Beethovenova djela. Naime, ovo je godina u kojoj glazbeni svijet slavi 250. obljetnicu od rođenja velikog skladatelja. Tako će publika poslušati tri sonate: Sonatu br. 14 u cis molu ‘Mjesečeva’; Sonatu br. 8 u c-molu ‘Patetična’ i Sonatu br. 2 u d-molu 'Oluja'.
Recital Naire Asatryan na Međunarodnom glazbeno festivalu „Dubrovnik u pozno ljeto“ možemo nazvati svojevrsnom tradicijom budući su ranijih godina održani koncerti „Naira za distrofičare“, potom koncert namijenjen kupnji Fibroscan aparata, prije dvije godine za Odjel intezivne njege i prošle godine također za Opću bolnicu Dubrovnik.

U prodaji je ostalo još malo ulaznica, cijena im je 70 i 100 kuna, a mogu se kupiti na blagajni DSO-a (Sv. Dominika 9), u agenciji Perla Adriatica na Pločama, shopu Dubravka na Pilama, u Luži i online putem sustava ulaznice.hr.

Koncert se održava u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama i preporukama.

rrd/DSO

Sponzorirana objava

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020