lausnekretninebanner

Petak, 14 Kolovoz 2020 21:52

Zlatni plivači PK Jug na prijemu u Gradu

Zamjenica gradonačelnika Dubrovnika Jelka Tepšić i zamjenik pročelnika za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić primili su plivače PK Jug Marija Šurkovića i Vlaha Nenadića te njihova trenera Franu Ćirka povodom postignuća sjajnih rezultata na Prvenstvu Hrvatske u plivanju održanom u Zagrebu.
 
Predstavnici Grada Dubrovnika ovom su prilikom uputili čestitku plivačima Mariju Šurkoviću osvajaču zlatne medalje u seniorskoj, mlađoj seniorskoj i juniorskoj kategoriji, Vlahu Nenadiću dvostrukom kadetskom prvaku, treneru Frani Ćirku koji je uvelike zaslužan za ovaj veličanstven uspjeh, ali i svim ostalim plivačima koji su u naš Grad donjeli čak 32 medalje sa državnog prvenstva.
 
Na prijemu su razgovarali o narednim aktivnostima vezanim za natjecanja i treninge koji ih očekuju te usklađivanju školskih obaveza, obzirom na naporan i dinamičan svakodnevni tempo plivača.
 
Zamjenica Tepšić istaknula je kako rezultati postignuti u Zagrebu i osvajanje zlatnih medalja idu na ponos našem Gradu, Plivačkom klubu Jug i njihovim obiteljima, te je plivačima PK Juga i treneru Frani Ćirku zaželjela ostvarivanje samo najboljih rezultata u vremenu koje slijedi.

dpp

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020