lausnekretninebanner

Subota, 18 Srpanj 2020 16:05

Jesu li „bukeri” na Pilama opet dopušteni?

„Molim za informaciju zašto je dozvoljeno firmi s bukerima da presreće prolaznike na javnoj površini na Brsaljama. Buker (ponekad ih je i dvoje) te firme već duže vrijeme tu presreće prolaznike i nitko ne reagira. Zašto? Gradska uprava ima na raspolaganju vlastiti  video nadzor ove lokacije pa se može sve utvrditi i vidjeti.” - uputila je danas e – mail tog sadržaja jedna naša sugrađanka medijima i Gradu Dubrovniku.

„Na fotografijama se jasno vidi muškarca sa narančastim kišobranom koji s brošurama u ruci presreće prolaznike na javnoj površini pored autobusne stanice na Pilama. Prije par godina su na natječaju firme zakupljivale info pultove i za to su plaćale više stotina tisuća kuna za jedan pult za samo jednu sezonu, koliko mi je poznato, nikakvog natječaja nije bilo za info pult na ovoj lokaciji. Je li ova firma nekome plaća ispod stola da bi mogla sama na ovoj prestižnoj lokaciji držati bukere?” - pitanje je koje je postavila gradskoj upravi.

Stigao je i promptni odgovor voditelja Odsjeka komunalnog redarstva Miha Šutala.

„Upoznati smo s navedenim te u dosadašnjim postupanjima nismo utvrdili nepravilnosti iz domene Odluke o reklamiranju na području Grada Dubrovnika, kao niti kršenja odredbi Odluke o komunalnom redu. Svakako ćemo pravodobno reagirati na sve nepravilnosti koje su suprotne s odredbama koje propisuje Grad Dubrovnik, pa tako i u svezi ove vaše prijave.” - odgovorio je Šutalo.

dm

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020