lausnekretninebanner

Četvrtak, 28 Svi 2020 14:03

Ukida se bivši Medovićev Odjel za gospodarenje gradskom imovinom

Nakon što je Zdenko Medović preuzeo Upravni odjel za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje, ukida se Upravni odjela za gospodarenje gradskom imovinom na čije je čelo još proteklog tjedna gradonačelnik Mato Franković imenovao Branku Vukić kao vršiteljicu dužnosti pročelnice.

Naime, Gradsko će vijeće na sjednici u idući četvrtak usvojiti Odluku o ustrojstvu gradske uprave kojom se bivši Medovićev odjel ukida. Poslove Upravnog odjela za gospodarenje gradskom imovinom preuzet će Upravni odjel za poslove gradonačelnika. Preuzet će i službenike koji su radili u navedenom Odjelu.

Inače je odluku o preustroju gradske uprave Gradsko vijeće donijelo još na dvodnevnoj sjednici koja je održana u kolovozu i rujnu 2017. godine. U aktu kojeg će na sjednici za sedam dana raspraviti vijećnici navodi se kako se Upravni odjela za gospodarenje gradskom imovinom ukida zbog učinkovitijeg rada gradske uprave.

Medović je Upravni odjel za izdavanje i provedbu dokumenata i prostornog uređenja preuzeo nakon što je Silva Vlašić podnijela ostavku na mjesto pročelnice te je potom raspoređena u Upravni odjel za poslove gradonačelnika u kojem je zamjenica pročelnici Marijeti Hladilo.

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250