lausnekretninebanner

Ponedjeljak, 25 Svi 2020 08:40

Kampanja se dobro zahuktala: Plenković večeras u Orašcu na proširenoj sjednici županijskog HDZ – a

Predizborna kampanja već se zahuktala, HDZ je prije nekoliko dana održao prvu „pressicu” u Dubrovniku ususret izborima, na kojoj su župan Dobroslavić i njegov zamjenik Cebalo te gradonačelnik Dubrovnika Franković i predsjednik Županijskog odbora stranke Bačić govorili o projektima, a SDP – ovce je posjetio predsjednik stranke Davor Bernardić i koordinator za X. izbornu jedinicu Arsen Bauk.

U nastavku „sezone” premijer i predsjednik HDZ – a Andrej Plenković, nakon što odradi posjet Zadru, danas poslijepodne obići će radove na Pelješkom mostu, a zatim će sudjelovati na proširenoj sjednici predsjedništva Županijskog odbora HDZ - a Dubrovačko - neretvanske županije i predsjednika Gradskih i Općinskih organizacija HDZ - a Dubrovačko - neretvanske županije koja će se održati u Orašcu.

U utorak će predsjednik HDZ – a i još uvijek aktualni predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovati i na svečanosti potpisivanja ugovora za rekonstrukciju i proširenje Lapadske obale kojeg će poptistai ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ravnatelj SAFU - a Tomislav Petric i gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković.

dm

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250