lausnekretninebanner

Petak, 01 Svi 2020 19:27

Gradonačelnik Franković uz Praznik rada: Brojni naši sugrađani ostali su ili bez radnih mjesta ili primaju Vladinu pomoć

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković na svom je Facebooku čestitao sugrađanima Praznik rada 1. svibnja.

„Na današnji dan prije godinu dana sezona je već bila u punom zamahu. Bilježili smo nove rekorde uz uvođenje brojnih mjera održivog turizma, a jedna od glavnih tema bila je nedostatak radnika. Danas, godinu dana iza sve se promijenilo. Zbog korona virusa nastupila je prvo zdravstvena pa onda i financijska kriza.” - napisao je dubrovački gradonačelnik.
„Brojni naši sugrađani našli su se u situaciji u kojoj su ili ostali bez radnih mjesta ili primaju Vladinu pomoć u iznosu od 4000 kuna. Brojnim mjerama pomažemo dubrovačkom gospodarstvu i svima koji su ostali bez primanja, a kako bi prevladali ovu krizu.” - naveo je dalje Franković.

„Vjerujem da će ova vremena uskoro biti iza nas te da ćemo zajedničkim naporima osigurati suživot turizma kao glavne gospodarske grane i kvalitete života svih naših sugrađana. Stoga na poseban način ove godine čestitam svima dan rada i blagdan svetog Josipa radnika, a posebno našem medicinskom osoblju i svima onima koji su uključeni u borbu protiv ove zdravstvene ugroze.” - napisao je u svojoj čestitci gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.

dpp

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020