Petak, 01 Svi 2020 13:19

Jadran Barač: Zbog krize nema graha, ali kriza nas neće zaustaviti da se i dalje borimo za prava radnika

Dubrovački SDP – ovci ove godine nisu organizirali druženje uz grah u povodu Međunarodnog praznika rada zbog korona krize, a predsjednik GO SDP Dubrovnik Jadran Barač u priopćenju navodi: „...ali ta kriza nas neće zaustaviti da se i dalje borimo za prava radnika, svjedoci smo kako u našoj državi već 30 godina traje kriza rada i radništva.”

„Pogotovo se to vidi danas, kada će ekonomske posljedice epidemije najviše osjetiti upravo radnici, a osobito oni koji rade u turizmu i pratećim uslužnim djelatnostima. Radnici će tako, opet, podnijeti dvostruku žrtvu - svojim radnim mjestima, ali i kao porezni obveznici - zbog nepripremljenosti i nespremnosti Vlade na nužne reforme. Svaka kriza pokazuje koliki je značaj radnika za funkcioniranje društva i naš svakodnevni život, ali i nebrigu vladajućih za uvjete i vrijednosti rada.” - napisao je u priopćenju Barač.

„Zahvaljujemo se svim radnicima, posebno onima koji su rijetko u fokusu javnosti, a bez čijeg se rada normalan život ne može odvijati, i svima želimo čestitati praznik rada.” -navodi predsjednik SDP – a Dubrovnik Jadran Barač.

dpp

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020