lausnekretninebanner

Srijeda, 15 Travanj 2020 12:17

Grad Dubrovnik poziva na sudjelovanje u inicijativi #umjetnicigradu

„Umjetnici Gradu“ naziv je inicijative pokrenute od strane Grada Dubrovnika uz potporu javnih ustanova u kulturi, a kojoj je cilj u vremenima društvene izolacije svim konzumentima kulture ponuditi dodatne sadržaje kojima će lako pristupiti iz udobnosti svojih domova.  
 
Inicijativi #umjetnicigradu već su se priključili brojni dubrovački umjetnici, glazbenici i glumci, ali i ne samo oni. Na sudjelovanje  se pozivaju kreativci, udruge i pojedinci, svi oni imaju poriv pružiti svoj doprinos ovoj akciji. Mogućnosti za sudjelovanje su široke, a kreativnost je jedini uvjet.
 
Sve što je potrebno napraviti jest poslati snimku izvedbe neke glazbene ili plesne točke, snimku interpretacije pjesničkog ili proznog djela, primjerice nekog dramskog monologa i slično. Ne traži se nikakva posebna produkcija, izvedbu je dovoljno zabilježiti kamerom telefona i poslati je na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
 
Snimke se po primitku uz hashtag  #umjetnicigradu objavljuju na službenom You Tube kanalu Grada Dubrovnika, ali i na društvenim mrežama Instagram i Facebook.
 
Inicijativa #umjetnicigradu nadogradnja je svih onih aktivnosti koje već provode ustanove u kulturi Grada Dubrovnika, a koje su se uspješno prilagodile novonastalim aktivnostima te na svojim on-line kanalima nude različite atraktivne sadržaje.
 
 
Sadržaje #umjetnicigradu pronađite na:
 
You Tube PR Grad Dubrovnik: https://bit.ly/34BQ9XX 
Facebook: https://www.facebook.com/city.of.dubrovnik/
Instagram: @cityofdubrovnik

Grad Dubrovnik

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020