lausnekretninebanner

Subota, 28 Ožujak 2020 19:22

Pridruži se besplatnom online treningu Zumbe

U tijeku karantene u kojoj se danas nalazimo, svi se trudimo pronaći nove načine za ubrzati vrijeme kod kuće. Trenutna situacija pokazuje da će karantena potrajati neko vrijeme, a za to vrijeme bilo bi dobro pronaći zanimaciju.

Iako smo svi zauzeti čitanjem i slušanjem vijesti i najnovijih brojki o trenutnoj situaciji kod nas i u svijetu, ljeto je na vratima. Karantena nam je onemogućila kretanje van kuće (ako si pametan!), ali zato nam Internet pruža bezbroj mogućnosti, kao i trenirati kod kuće.

Karantena je prilika da unatoč tome što smo svi zatvoreni u stanove i kuće, se održimo zdravim, vitalnim i u formi. Kako se ne bismo zalijepili za kauč i provodili svo vrijeme ispred TV - a ili mobilnih ekrana udruga Fortuna Vas je odlučila animirati u privatnosti Vašeg doma. Udruga Fortuna se bavi vježbanjem Zumba plesa. Za one koji ne znaju; Zumba je plesni fitness program koji spaja latino ritmove i jednostavne tjelesne pokrete.

Ovo je savršena prilika za sve vas koji ste se premišljali trebate li krenuti sa vježbanjem, s kojom vrstom vježbanja, imate li vremena ili ne i slično.

Sada sigurno imate sat vremena ujutro i/ili sat vremena navečer. Nemate baš puno izlika, na kraju krajeva trening je kod Vas doma.

Treninzi se održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom u jutarnjem terminu u 11 sati i večernjem u 20 sati. Priključite se jedan besplatni sat, možda Vam se i svidi. Sve informacije možete lako pronaći na Facebok stranici: https://www.facebook.com/fortunadubrovnik/

Odmorite se od realnosti, poklonite si sat vremena i zaplešite sa udrugom Fortuna.

Udruga Fortuna

Video sadržaj

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020