lausnekretninebanner

Petak, 31 Siječanj 2020 13:16

Dobitnici „Zlatne naranče” uspješni i na „Suncokretu ruralnog turizma Hrvatske”

Dobitnici „Zlatne naranče” uspješni i na „Suncokretu ruralnog turizma Hrvatske” Foto: DNŽ

Sedmi izbor za nagradu „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske” za 2019. godinu održao se nedavno u Zagrebu, a u Dubrovačko - neretvansku županiju otišlo je nekoliko priznanja.

Hotel Roxanich Wine&Heritage iz Motovuna ovogodišnji je šampion nagrade „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske” za 2019., a uz šampionsku titulu dodijeljene su Zlatne, Srebrne i Brončane povelje i Posebna priznanja u sedam kategorija: Turistička seljačka gospodarstva, Poduzetnici u ruralnom turizmu, Ruralno - turistički projekti, Ruralno - turističke manifestacije, Tradicijska ruralna gastronomija, Vinski turizam te Zaštićene i marketinške oznake.

Konoba Maha obitelji Marelić s Korčule osvojila je zlatnu povelju u kategoriiji „Poduzetnici u ruralnom turizmu”. Predanost radu i trud obitelji Marelić prepoznale su Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna agencija DUNEA nagradivši ih „Zlatnom narančom” u 2019. godini za najbolji primjer ruralnog turizma.

Brončanu povelju u kategoriji „Turistička seljačka gospodarstva” osvojila je Konoba Knez s Pobrežja, kojoj je pripalo drugo mjesto u izboru „Zlatna naranča” 2019. godine. Ova četverločana obitelj svojom predanosti i ljubavi prema poslu nastoji pružiti najbolju uslugu posjetiteljima, a nude okuse dubrovačke povijesti jer se još od davne 1921. godine obitelj bavi preradom i prodajom mesa i mesnih prerađevina.

U Dubrovačko - neretvansku županiju otišle su još dvije nagrade i to u kategoriji vinski turizam gdje je najboljom proglašena Vinarija Volarević iz Metkovića, dok je zlatnu povelju za „Zaštićene i marketinške oznake“ dobila Smiljana Matijaca za tradicionalne korčulanske slastice.

dpp

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020