Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 18 Studeni 2019 14:28

Proračunska sjednica u Konavlima

Nakon što rebalansiraju proračun za 2019. vijećnici Općinskog vijeća Općine Konavle na sjednici 26. studenoga usvojit će proračun za 2020. godinu. Na dnevnom redu je i prijedlog odluke o zaduženju Općine Konavle za financiranje izgradnje i opremanje reciklažnog dvorišta kao i prijedlozi odluka o davanju suglasnosti i jamstva za kreditno zaduženje tvrtke Čistoća i zelenilo Konavle.

Na dnevnom, redu sjednice konavoskog Općinskog vijeća je Prijedlog Odluke o načinu sukcesivnog korištenja viška prihoda iz prethodnih razdoblja.

Konavoski vijećnici usvojit će i Prijedlog Programa demografskih mjera i socijalno zdravstvenih potreba za 2020. kao i prijedloge brojnih programa koji se odnose na javne potrebe u sportu, kulturi kao i programa održavanja i građenja komunalne infrastrukture za iduću godinu. Bit će usvojen i godišnji Plan upravljanja imovinom u vlasništvu Općine Konavle u 2020

Vijećnici će raspraviti i Prijedlog Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada kao i Prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o visini paušalnog poreza na dohodak po krevetu odnosno po smještajnoj jedinici u kampu i smještajnoj jedinici u objektu za robinzonski smještaj.

N.M.