lausnekretninebanner

Nedjelja, 17 Studeni 2019 21:13

Fantastični rezultati BK Dubrovnik; Patrik Karamatić dvostruki prvak Hrvatske

Ovog vikenda u Zagrebu održano je PH za mlađe kadete na kojem je nastupio sedam igrača Badminton kluba Dubrovnik. Nakon što su mlađi kadeti Dubrovnika osvojili ekipno ligu na dominantan način vrijeme je bilo da se okušaju na pojedinačnim mečevima.

U svih pet konkurencija, odnosno muški i ženski pojedinačno, muški i ženski parovi, te mješoviti parovi, igrači BK Dubrovnik osvojili su po jednu medalju i time pokazali da su u ovom trenutku najjači klub u Hrvatskoj u spomenutoj konkurenciji.

U ženskim parovima Petra Šilje i Lučia Galjer osvojile su brončanu medalju, istu medalju osvojila je Lučia Galjer u konkurenciji pojedinačno, u muškim parovima Patrik Karamatić i Davor Makivić postali su prvaci Hrvatske, Patrik Karamatić je također prvak Hrvatske pojedinačno, odnosno Lučia Galjer i Davor Makivić su viceprvaci Hrvatske u konkurenciji mješovitih parova.

Još su nastupili Romea Milkovič, Patrik Konjuh i Niko Šumić koji su dohvatili četvrtfinala i bili jako blizu ulaska u polufinale. Imali smo peh što nam je falila Karla Vuletić koja je bila važan kotačić u osvajanju ekipne lige i koja bi svakako uzela dvije medalje obzirom da je bila nositeljica u dvije konkurencije.

Dakle, nakon velikog uspjeha Marka Janičića prije dva tjedna na kojem je Marko uzeo duplu krunu osvojivši pojedinačno i muške parove u kadetskoj konkurenciji, isto je ponovio Patrik Karamatić u mlađe kadetskoj konkurenciji.

Ostalo je još PH za poletarce i juniore na kojem igrači BK Dubrovnik također ima visoke ciljeve i još nekoliko medalja će samo podebljati vjerojatno najuspješniju godinu koji je klub ikada imao u svojoj povijesti.

Obzirom da su jedini klub u Hrvatskoj koji nema osiguranu dvoranu za trening, priznat ćete nije loše.

DPP

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020