Utorak, 05 Studeni 2019 14:51

Željko Raguž: Svaki dan molim za srđevce

Piše:

Čelnik DUSTRA-e i direktor Luke Dubrovnik i danas se pomolio za grešnike. Svoju jutrošnju molitvu pretočio je u Facebook post te za portal Dubrovnikpress.hr istaknuo zašto toliko puno moli za grešnike te zašto je među grešnike svrstao tzv. srđevce.

- Nastavio sam moliti za grešnike jer kako sam rekao na sjednici, dragi se Bog pobrine za dobre, a za one manje dobre potrebno je puno molitve da bi im dragi Bog oprostio grijehe. Srđevci bi trebali biti zahvalni što imaju Željka Raguža koji se svaki dan dragom Bogu moli za njih i oproštenje njihovih grijeha. - kazao je Raguž, dodavši kako svako ulaganje Grada u dubrovačku Opću bolnicu treba itekako podržati.

- Svako ulaganje Grada u bolnicu treba podržavati i rukama i nogama u zraku jer nikad nije bilo više pacijenata. - kazao je Raguž.

Pomolivši se tako i jutros za tzv. srđevce Raguž je u svom Facebook postu naveo „Dragi Bog neizmjerno ljubi grešnike, jer su slabašni, oskvrnjeni, utučeni, prazni, jadni. Kako sam na sjednici Gradskog vijeća rekao, i na crkvenom oltaru molim za grešnike”.

Da svakodnevno moli za grešnike u koje je svrstao i „srđevce” koji ga još od konferencije za novinare na kojoj je govorio o poslovanju Luke Dubrovnik napadaju zbog zarade na prikupljanju otpada, Raguž je otvoreno istaknuo još na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća tijekom koje se nastavila njegova polemika s vijećnikom tzv. srđevaca Nikšom Selmanijem.

Tada je Raguž naime kazao kako svaki dan moli za grešnike te da molitvu svako jutro započinje Očenašom zbog čega mu se čak i supruga čudi.

Dok „srđevci” napadaju Raguža zbog otpada koji se u Luci razvrstava, a potom šalje dalje na obradu, zaista je zanimljivo što ih ni najmanje ne brine gdje završava i reciklira li se uopće otpad iz dubrovačkih hotela ili otpad iz Zračne luke Dubrovnik.

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020