Ponedjeljak, 04 Studeni 2019 12:06

Franković: Romana Vlašić izgubila je moje povjerenje; povučena točka izvješća o radu TZ-a

Piše:

Gradsko je vijeće s dnevnoga reda sjednice povuklo izvješća o radu Turističke zajednice Grada Dubrovnika za 2017. i 2018. godinu jer je direktorica gradske TZ-a Romana Vlašić otišla u London u kojem se održava jedan od najvećih turističkih sajamova. Gradonačelnik Mato Franković kazao je kako je Vlašić odlaskom u London izgubila njegovo povjerenje.

- Posve je legitimno podnijeti izvješće Gradskom vijeću jer je Turistička zajednica jedan od nositelja gospodarskog poslovanja Grada Dubrovnika, a to je turizam. Direktorica TZ-a je poslala izvješća o radu službi Gradskog vijeća iz čega je jasno da je upoznata kako će se na Vijeću raspravljati o radu TZ-a Grada Dubrovnika. Izvjestila me je kako smatra da je potrebnije da bude na turističkom sajmu u Londonu i time je izgubila moje povjerenje. Nedolazak na sjednicu je ozbiljan presedan i direktorica ima pravo doći ili ne doći i tako poslati poruku meni i svim gradskim vijećnicima, a što se tiče mene osobno, direktorica je izgubila potporu. - kazao je Franković.

Prethodno je povlačenje izvješća o radu TZ Grada Dubrovnika zatražio vijećnik SDP-a Jadran Barač. On je istaknuo kako nema uporišta raspravljati izvješće o radu TZ-a te dodao kako su te točke na dnevni red uvrštene na traženje vijećnika DUSTRA-e Željka Raguža.

- Točke o radu TZ-a Grada Dubrovnika uvrštene su na dnevni red zbog jeftinog politikanstva.- kazao je Barač.

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020