Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 31 Listopad 2019 18:34

Nardelli zahvalio svima koji su pomogli oko snimanja emisije Lijepom našom

Općina Župa dubrovačka i Turistička zajednica bili su glavni organizatori snimanja glazbeno scenskog spektakla Lijepom našom koji se održao u srijedu 23. listopada u sportskoj dvorani na Mljekari.

Koristim priliku zahvaliti se svima onima koji su pomogli da se i Župa dubrovačka upiše u ljetopis ove popularne emisije koja već 25 godina dočarava tradicijske ljepote naše domovine.

Naše kulturno umjetničko društvo Marko Marojica na čelu sa gosp. Ivicom Grbićem uz veliki trud svih članova uspjelo je nastupom i kroz etno kutak prikazati starinske običaje i način života u Župi. Hvala gospođi Madi Jakobušić , OPG- Grbić Pajo i OPG-u Jerković s Brgata koji su prezentirali Župske proizvode kao i Župskim mažoretkinjama koje su snimile prilog na Spomen obilježju.
Veliko hvala Željku Miloslaviću , djelatnicima Dobrovoljno vatrogasnog društva i komunalnog društva Župa dubrovačka koji su odradili postavljanje i skidanje pozornice i gledališta.

Hvala ravnatelju gosp. Antonu Jurkiću i zaposlenicima škole na dobroj suradnji i pomoći u organizaciji. Hvala i svima onima koji su došli na snimanje i kupnjom ulaznica podržali humanitarnu akciju , obzirom će sav prihod biti uplaćen najpotrebitijima.

Načelnik Općine Župa dubrovačka
Silvio Nardelli

Video sadržaj