lausnekretninebanner

Srijeda, 30 Listopad 2019 14:16

Ovo će biti članovi raznih povjerenstava Grada Dubrovnika...

Piše:

Gradsko će vijeće na sjednici u ponedjeljak imenovati članove šest povjerenstava. Svi ti ljudi imenuju se na mandat od godinu dana, a njihova je zadaća manje - više jednaka, odnosno razmatrat će i ocjenjivati prijave koje ispunjavaju uvjete javnih poziva i baviti se Odlukama o financiranju programa, projekata i manifestacija koje provode udruge i druge organizacije civilnog društva.

Sukladno dnevnom redu, gradski će vijećnici prvo imenovati članove Povjerenstva za ocjenjivanje projekata/programa i manifestacija u području javnih potreba u sportu Grada Dubrovnika za 2020. godinu.

U to Povjerenstvo bit će imenovani Ivan Maslać, Dinko Mandić, Dubravko Tullio, Nives Radović i Stjepan Ćavar. Isti će ti ljudi, ukoliko se ne radi o grešci u aktu, biti imenovani članovima Povjerenstva za ocjenjivanje projekata/programa i manifestacija u tehničkoj kulturi.

U Povjerenstvu za ocjenjivanje programa, projekata i manifestacija iz područja socijalne i zdravstvene skrbi za 2020. pet je članova, a činit će ga Katija Damjanović, Mato Lakić, Alisa Aliti Vlašić, Jozo Prcela i Silvija Petrić Saltarić.

Pet je članova Povjerenstva za ocjenjivanje programa, projekata i manifestacija iz područja skrbi o stradalnicima i sudionicima Domovinskog rata i njihovim obiteljima za 2020. i to: Ružica Marković, Mišo Đuraš, Mijo Jerković, Vicko Mihaljević i Eleonora Borozan.

U Povjerenstvu za ocjenjivanje programa, projekata i manifestacija iz područja skrbi o djeci, mladima i obitelji za 2020. pet je žena i to Marija Došner, Paola Šutić, Iliana Stojanović, Vedrana Elez i Roberta Soko.

Dakao, imamo i Povjerenstvo za ocjenjivanje programa, projekata i manifestacija iz područja skrbi o udrugama proizašlih iz II. svjetskog rata i poratnog razdoblja za 2020. čiji će članovi nakon što ih imenuje Gradsko vijeće biti Mario Bekić, Olga Muratti, Katarina Doršner, Mirjana Pavlaković i Pavo Perić.

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250