lausnekretninebanner

Utorak, 29 Listopad 2019 19:55

Dvije punionice za električne automobile bit će na Pločama i Iza Grada

Grad Dubrovnik i HEP sklopit će Sporazum o suradnji na HEP-ovu razvojnom projektu izgradnje infrastrukture za punjenje elektromotornih vozila. Sporazum se klapa na razdoblje od 10 godina. Vrijeme je to u kojemu će Grad na svojim nekretninama u Ulici Frana Supila te Iza Grada HEP-u omogućiti postavljanje punionica za elektromotorna vozila.

Sukladno Sporazumu HEP će ishoditi sve potrebne dokumente u postupku priključenja Punionica na distribucijsku mrežu, te platiti potrebne naknade i postaviti dvije punionice koje će pustiti u pogon u roku od šest mjeseci od sklapanja Sporazuma.

Punionice u vlasništvu HEP-a nosit će oznaku brenda ELEN. Troškove njihova održavanja, rada i pružanja usluga kupcima snosit će HEP dok se Gad Dubrovnik obvezuje dozvoliti HEP-u uknjižbu prava služnosti bez naknade na četiri parkirališna mjesta i na mjestima na kojima će biti postavljene punionice.

Grad će prema uputama HEP-a također bez naknade, odnosno o svom trošku, označiti i urediti četiri parkirališna mjesta, te ih držati označenima za vrijeme trajanja Sporazuma, odnosno na razdoblje od 10 godina.

Pravo služnosti HEP-a gradskom imovinom prestaje po isteku Sporazuma koji se može i ranije raskinutu, ukoliko jedna od ugovornih strana ne poštuju svoje obveze.

N. Metković

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020