lausnekretninebanner

Ponedjeljak, 28 Listopad 2019 19:57

Gradsko vijeće 4. studenoga; Julijana Antić Brautović bit će nova ravnateljica Dubrovačkih muzeja?

Na dnevnom redu sjednice Gradskog vijeća 4. studenoga su 32 točke dnevnoga reda. Nakon što još jednom rebalansiraju proračun za 2019. godinu, vijećnici će raspraviti i Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti na području Grada Dubrovnika.

Na dnevnom redu je i Prijedlog odluke o dodjeli koncesije za posebnu upotrebu pomorskog dobra radi izgradnje podsustava odvodnje otpadnih voda naselja Komolac i Čajkovica, CS Komolac i CS Čajkovica i vodoopskrbnog cjevovoda Komolac – Gruž.

Raspravit će se i Prijedlog odluke o donošenju Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države na području Grada Dubrovnika kao i Prijedlog plana djelovanja Grada Dubrovnika u području prirodnih nepogoda za 2020. godinu. Vijeće će usvojiti i Prijedlog zaključka o potpisivanju Ugovora o darovanju nekretnina u Komolcu, riječ je o zemljištu koje država daruje gradu Dubrovniku za izgradnju dječjeg vrtića.

Vijeće će Pavicu Vilać razriješiti dužnosti ravnateljice Dubrovačkih muzeja Dubrovnik te po svoj prilici novom ravnateljicom DUM-a imenovati Julijanu Antić Brautović. Na dnevnom je redu i Prijedlog rješenja o imenovanju ravnateljice Javne ustanove Prirodoslovni muzej Dubrovnik.

Na sjednici Gradskog vijeća u ponedjeljak raspravit će se i Prijedlog rješenja o izmjeni Rješenja o imenovanu članova Upravnog vijeća Javne ustanove u kulturi Dubrovački simfonijski orkestar. Razriješit će se i dosadašnji članovi Upravnog vijeća Javne ustanove u kulturi Dubrovačke knjižnice Dubrovnik te imenovati novi.

N. Metković

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020