Ispiši ovu stranicu
Subota, 19 Listopad 2019 12:44

Humanitarna Dubrovačka trpeza uz završnicu Good Food Festivala

Posljednji dan ovogodišnjeg izdanja Good Food Festivala, u nedjelju, očekuje nas tradicionalna Dubrovačka trpeza. Ovaj gastronomski događaj kao svake godine humanitarnog je karaktera, a sav prihod namijenjen je za Udrugu za zaštitu prava psihijatrijskih pacijenata i unapređenje duševnog zdravlja i kvalitete života “Lukjernica” i Društvu multiple skleroze dubrovačko – neretvanske županije.

Uz simbolične cijene bonova koji će se prodavati od 10 sati, moći će se uživati u brojnim delicijama dubrovačkih ugostitelja i u kušanju vina. Bon za hranu će koštati 35 kuna, a bon za piće 15 kuna. U prigodnom programu koji će voditi Ivica Puljić, nastupit će Klapa Ragusa s početkom u 11 sati, dok će svečano otvorenje Dubrovačke trpeze biti u podne.

Uz Turističku zajednicu grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik, organizatori Dubrovačke trpeze su i Dubrovačko – neretvanska županija, Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Dubrovnik, Obrtnička komora Dubrovačko neretvanske županije, Ceh ugostitelja te Turističko ugostiteljska škola Dubrovnik.

A.H./TZ grada Dubrovnika