Subota, 12 Listopad 2019 14:08

Promotivni film županijske TZ apsolutni pobjednik Zagreb TourFilm Festivala

Promotivni film županijske TZ apsolutni pobjednik Zagreb TourFilm Festivala Foto: TZ DNŽ

Promotivni film Turističke zajednice Dubrovačko - neretvanske županije osvojio je nove tri nagrade na Zagreb TourFilm Festivalu. Od 9. do 11. listopada u Zagrebu se održao 8. međunarodni festival turističkog filma Zagreb TourFilm Festival 2019. na kojem je prikazano više od 300 filmova iz 41 zemlje. Svaki odabrani film samostalno je ocijenilo najmanje pet stručnih članova međunarodnog žirija koji su ocjenjivali četiri parametra za svaki film.

Temeljni cilj Zagreb TourFilm Festivala jest nagraditi film i audiovizualnu produkciju koja promovira turizam u sljedećim aspektima: turistička destinacija (grad,regija, zemlja), avanturistički turizam, ekstremni sportovi, sportski turizam (skijanje, planinarenje, biciklizam…), nautički turizam, hoteli i resorti, ljudi, kultura i tradicija, religijski turizam, ruralni turizam, kongresni turizam.

Zagreb TourFilm Festival održava se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.

U petak, u hotelu Esplanade u Zagrebu održana je svečana večera sa ceremonijom dodjele nagrada Zagreb TourFilm Festivala na kojoj je sudjelovalo preko 150 gostiju iz cijelog svijeta.

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije osvojila je tri nagrade i to za najbolji hrvatski film, najbolji međunarodni regionalni film i najbolji film u svim kategorijama - Grand prix.

DPP

banner taksiispiti

fabrio banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019