lausnekretninebanner

Utorak, 08 Listopad 2019 13:39

Predstavnici Dječjeg foruma i Dječjeg gradskog vijeća na prijemu u Gradu

Povodom Dječjeg tjedna, koji se ove godine obilježava od 7. do 13. listopada, dubrovački gradonačelnik Mato Franković i zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić primili su izaslanstvo Društva naša djeca Dubrovnik, kojeg su činili učenici Dječjeg foruma, Dječjeg gradskog vijeća te volonteri Društva.
 
U njihovo ime Gradonačelnika i Zamjenicu pozdravila je dječja gradonačelnica Karmen Begić. Uz predstavljanje dosadašnjih aktivnosti izvijestili su i o skorom odlasku članova Foruma u Sabor RH, gdje će u ime djece Dubrovnika izložiti problem za kojeg smatraju da se treba riješiti na nacionalnoj razini. Ove godine govorit će o sigurnosti djece u prometu i problemima koje je donio zakon o liberalizaciji tržišta autotaksi prijevoza.
 
Ujedno su izrazili zadovoljstvo obnovom dječjih i sportskih igrališta, a vodstvo Društva naša djeca Dubrovnik zatražilo je pomoć Grada kod osiguranja prostora za događanja koja organiziraju. Gradonačelnik Mato Franković kazao je kako će, u sklopu prostora koji se uređuju u Luci Dubrovnik za potrebe dubrovačkih udruga za mlade, biti dovoljno prostora kojeg će moći koristiti i Društvo.
 
Gradonačelnik Franković ujedno je podsjetio i na brojne projekte kojima Grad Dubrovnik pomaže djecu i mlade, od samog rođenja, preko vrtićkih i školskih dana, do studiranja i pomoći kod osiguranja stambenog prostora, što je najnovija mjera koja uskoro kreće u realizaciju.

DPP

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250