lausnekretninebanner

Petak, 04 Listopad 2019 20:41

Cavtatu Turistički cvijet u kategoriji Malo misto

U sklopu Dana hrvatskog turizma koji se u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore održavaju ovih dana u Slavoniji, Cavtat je osvojio prvo mjesto – Turistički cvijet u kategoriji Malo misto. Ovom prestižnom nagradom Cavtat je na najbolji način zaokružio niz priznanja osvojenih u 2019. godini.

Cavtat je započeo niz ovogodišnjih nagrada ušavši među Top 10 European Best Destinations u kategorijima „Najbolja romantična destinacija“ i „Najbolja destinacija za ljubitelje prirode“. Nakon toga je slijedila još jedna međunarodna nagrada Srebreni cvijet u organizaciji svjetske krajobrazne asocijacije Communities in Bloom – CIB čiji su dobitnici proglašeni na završnoj ceremoniji održanoj prošlog vikenda u kanadskom gradu Yarmouthu. Ovim međunarodnim nagradama Cavtat je sinoć u Vinkovcima pridružio i jednu hrvatsku osvojivši prvo mjesto – Turistički cvijet u kategoriji Autentična primorska destinacija Malo misto.

„Općina Konavle i Turistička zajednica općine Konavle čestitaju svim turističkim djelatnicima, komunalnim službama kao i svima koji su svojim radom doprinijeli ovim vrijednim priznanjima koja nas obvezuju za daljnji predan rad na podizanju kvalitete naše turističke ponude.” - piše u priopćenju Općine Konavle.

DPP

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250