laus banner 2021 2

Četvrtak, 22 Kolovoz 2019 20:22

Franković čestitao Šuici: Kandidatura za povjerenicu EK vrijedno je međunarodno priznanje i Gradu Dubrovniku

Vlada Republike Hrvatske na današnjoj je sjednici prihvatila prijedlog predsjednika Vlade Andreja Plenkovića da europska zastupnica Dubravka Šuica bude hrvatska kandidatkinja za povjerenicu Europske komisije u budućem sastavu EK predsjednice Ursule von der Leyen. Tim povodom, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković aktualnoj europarlamentarki i bivšoj gradonačelnici Dubrovnika uputio je čestitku. Prenosimo je u cijelosti:

Poštovana gospođo Šuica, od srca Vam čestitam na kandidaturi za povjerenicu Europske komisije, na prijedlog Vlade Republike Hrvatske.

Kandidatura za ovu visoku političku i stručnu poziciju u Europskoj uniji vrijedno je međunarodno priznanje Vama osobno, ali i Gradu Dubrovniku s obzirom na to da ste u svojoj karijeri obnašali cijeli niz dužnosti vezanih uz naš Grad, a posebno ističem dužnost gradonačelnice Grada Dubrovnika u dva mandata.

Uvjeren sam kako će Vaša kandidatura dobiti i potvrde na svim ostalim tijelima te kako ćemo vrlo skoro moći čestitati prvoj hrvatskoj povjerenici Europske komisije.

Želim Vam i nadalje puno uspjeha, kako u profesionalnom tako i u privatnom životu.

S poštovanjem,
Gradonačelnik Dubrovnika
Mato Franković

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020