lausnekretninebanner

Nedjelja, 21 Srpanj 2019 12:16

U Lazaretima postavljene dvije "pametne klupe"

U Lazaretima su postavljene dvije "pametne klupe" QBen Silver. Rije je "pametnim klupama" koje korisnicima omogućavaju USB i bežično punjenje mobitela, tableta, laptopa i ostalih elektroničkih uređaja.

Konstrukcija klupe izrađena je od čelika i kaljenog stakla čija čvrstoća osigurava otpornost klupe na vandalizam, dok cinčanje štiti klupu od korozije i ostalih posljedica vremenskih uvjeta. Uređaje je moguće puniti tokom cijelog dana, zahvaljujući sunčevoj energiji koju solarni paneli provode do baterija. Višak energije pohranjuje se i omogućava neometan rad do čak deset dana u slučaju lošijih vremenskih uvjeta. Ovaj model pametne klupe sadrži dva bežična i dva USB punjača za punjenje elektroničkih uređaja te LED ambijentalnu rasvjetu koja se uključuje ovisno o zalasku sunca na određenoj lokaciji i omogućava bolju vidljivost klupe u kasnim večernjim satima.

Tako se Grad Dubrovnik priključio brojnim gradovima i naseljima koji su postavili slične klupe na javnom prostoru. Pametnoj klupi će se najviše razveseliti turisti i mlađa populacija, ali i stariji koji će tu moći odmoriti i napuniti svoj mobitel.

DPP

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020