Srijeda, 03 Srpanj 2019 19:05

Uređuje se sportsko i dječje igralište u Sustjepanu

Uređuje se sportsko i dječje igralište u Sustjepanu Foto: Grad Dubrovnik

U sklopu aktivnosti investicijskog održavanja dječjih i sportskih igrališta koje putem ugovornog izvođača, tvrtke Tehnogradnja d.o.o., provodi Upravni odjel za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika započela je obnova sportskog terena i dječjeg igrališta u Sustjepanu.
 
Radovi obnove igrališta uključuju skidanje starog žičanog pletiva na ogradnoj konstrukciji, popravke i bojanje ograde, postavljanje novog žičanog pletiva i ojačanje mreže iza golova, betonsko ojačanje temeljnog zida ograde na sjeveroistočnom dijelu te bojanje zidova i tribina. Popravit će se i obojati sva sportska oprema (koševi i golovi) uz postavljanje novih mrežica, a na tribinama će se izraditi zaštitna ograda visine jednog metra.
 
Mještani Sustjepana također dobrovoljno sudjeluju u radovima i to košnjom zaraslog bilja i korova na sportskom terenu, a nakon završetka gore navedenih radova preko Upravnog odjela za izgradnju i upravljanje projektima asfaltirat će se čitavi teren.
 
Radovi obnove dječjeg igrališta uključuju popravak i učvršćivanje sprava, zamjenu letvica na ogradi igrališta, izradu betonskih temelja i postavljanje anti stres gumene podloge kod tobogana.
 
Investicija na sportskom terenu ukupno je vrijedna 130.218,38 kuna, a na dječjem igralištu 4.770,63 kuna, sve s PDV-om.
 
Nakon završetka radova u Sustjepanu započet će radovi obnove sportskog terena Zaton – Soline, a u tijeku je završetak radova i na dječjem igralištu Lopud. Nedavno su obavljeni manji popravci opreme na sportskim terenima OŠ Lapad te na dva igrališta u Novoj Mokošici, u Ulici Marina Kneževića i u Našem domu.

DPP

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020