Ponedjeljak, 17 Lipanj 2019 14:03

Najavljena sjednica Općine Konavle: Otkupljuje se zemljište za parking na Grudi

Sjednica Općinskog vijeća Općine Konavle sazvana je za 28. lipnja, a na dnevnom redu je 14 točaka. Konavoski vijećnici raspravit će Prijedlog Izmjena i dopuna Proračuna Općine za 2019. te prijedloga izmjena i dopuna Programa održavanja komunalne infrastrukture te Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2019.

Na dnevnom redu je i Prijedlog Odluke o prijenosu nefinancijske imovine proračunskom korisniku Javna vatrogasna postrojba Konavle kao i prijedlog o kriterijima financiranja konavoske Javne vatrogasne postrojbe u ovoj godini.

Na sjednici krajem lipnja bit će usvojen i Prijedlog Odluke o osnivanju Vijeća za prevenciju kriminaliteta i narušavanja javnog reda na području Općine Konavle.

Vijećnicima će biti predstavljena idejna studija o razvoju poljoprivrede i prerade poljoprivrednih proizvoda na području Općine Konavle.

Bit će podnesena financijska izvješća Konavoskog komunalnog društva i Čistoće i zelenila Konavle za 2018.

Vijećnici će zasigurno podržati i nabavku novog komunalnog vozila za tvrtku Čistoća i zelenilo Konavle putem operativnog leasinga.

Na dnevnom redu je i Prijedlog Sporazuma o međusobnoj suradnji – „Grabovica" te prijedlozi odluka o proglašenju pješačke zone na Šetalištu Rat i otkupu zemljišta na Grudi za potrebe izgradnje parkinga.

N.M.

fabrio banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019