Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 22 Svi 2019 10:28

U izboru „Kruga” Mirna Lončar Stražičić menadžerica godine

Povodom obilježavanja Svjetskog dana poduzetnica Hrvatska udruga poslovnih žena „Krug” u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom od 2002. godine dodjeljuje priznanja najuspješnijoj poduzetnici, menadžerici i poduzetnici u socijalnom poduzetništvu. Ove godine za najuspješniju menadžericu proglašena je Mirna Lončar Stražičić, predsjednica uprave „Ville Dubrovnik".

Mirna Lončar Stražičić je gotovo cijeli radni vijek posvetila radu u turizmu da bi 2011. godine postala predsjednica uprave Ville Dubrovnik, jednog od najekskluzivnijih i najnagrađivanijih hrvatskih boutique hotela koje je danas dio međunarodnog holdinga Dogus grupe.

Kako ističe, njezina je misija vrlo jednostavna, činiti svoje zaposlenike i goste sretnima, što na kraju dana čini i nju sretnom te uživa u svom poslu.

Prilikom uručenja nagrade Mirna Lončar Stražičić istaknula je:
- Zahvalna sam svim divnim  ženama koje me okružuju u životu: svojim kćerima, majci, sestri, ostalim ženama u familiji, prijateljicama. Hvala zaposlenicima Ville Dubrovnik a posebno curama s posla.

Poduzetnica godine je Branka Babić, iz Splita, direktorica Infos d.o.o. , dok je priznanje za socijalno poduzetništvo koje od ove godine nosi naziv Jadranke Radovanić, uručeno Katici Ercegović, osnivačici dječjeg vrtića „Osmijeh" iz Šibenika.

DPP