Srijeda, 22 Svi 2019 10:28

U izboru „Kruga” Mirna Lončar Stražičić menadžerica godine

Povodom obilježavanja Svjetskog dana poduzetnica Hrvatska udruga poslovnih žena „Krug” u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom od 2002. godine dodjeljuje priznanja najuspješnijoj poduzetnici, menadžerici i poduzetnici u socijalnom poduzetništvu. Ove godine za najuspješniju menadžericu proglašena je Mirna Lončar Stražičić, predsjednica uprave „Ville Dubrovnik".

Mirna Lončar Stražičić je gotovo cijeli radni vijek posvetila radu u turizmu da bi 2011. godine postala predsjednica uprave Ville Dubrovnik, jednog od najekskluzivnijih i najnagrađivanijih hrvatskih boutique hotela koje je danas dio međunarodnog holdinga Dogus grupe.

Kako ističe, njezina je misija vrlo jednostavna, činiti svoje zaposlenike i goste sretnima, što na kraju dana čini i nju sretnom te uživa u svom poslu.

Prilikom uručenja nagrade Mirna Lončar Stražičić istaknula je:
- Zahvalna sam svim divnim  ženama koje me okružuju u životu: svojim kćerima, majci, sestri, ostalim ženama u familiji, prijateljicama. Hvala zaposlenicima Ville Dubrovnik a posebno curama s posla.

Poduzetnica godine je Branka Babić, iz Splita, direktorica Infos d.o.o. , dok je priznanje za socijalno poduzetništvo koje od ove godine nosi naziv Jadranke Radovanić, uručeno Katici Ercegović, osnivačici dječjeg vrtića „Osmijeh" iz Šibenika.

DPP

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020