lausnekretninebanner

Četvrtak, 13 Prosinac 2018 20:31

Dobroslavić nije zadovoljan odnosom Croatia Airlinesa prema Dubrovniku i županiji

Županijski vijećnik HDZ-a Teo Andrić pitao je na sjednici Županijske skupštine župana Nikolu Dobroslavića kako je prošao razgovor s predstavnicima Croatia Airlinesa, kojega je župan nedavno održao.

- Imamo li tu kakvih dobrih vijesti? - pitao je Andrić.

- Mi nismo zadovoljni odnosom Croatia Airlinesa prema Dubrovniku i županiji. Oslonjeni smo na zračni prijevoz, na krajnjem smo jugu, teško smo dostupni. Nama je teško odlaziti u druge dijelove Hrvatske, posebno u Zagreb. No, problemi koje smo imali prije nekoliko dana nisu bili isključiva krivnja Croatia Airlinesa, treba to reći. Bili su posljedica obnavljanja uzletno-sletne staze. - rekao je Dobroslavić

.- Poteškoće su prestale. Sad sve funkcionira kao i do sad, no mi nismo zadovoljni. U najmanju ruku nedostaje popodnevna linija iz Zagreba, inzistiramo na tome, vidjet ćemo je li to Croatia Airlines u stanju  realizirati, moramo voditi računa i o njihovim kapacitetima. Naravno, nismo zadovoljni cijenom, pogotovo jer Grad daje subvenciju, koja se nije prelila u korist putnika. Razgovarat ćemo o linijama i o cijeni sad nakon što se promet doveo u red. - zaključio je župan Dobroslavić.

V.Salvia

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250