lausnekretninebanner

Četvrtak, 13 Prosinac 2018 13:16

Mujan: Niti traga od hrvatske zastave na dodjeli sportašima

Piše:

Županijskog vijećnika Mosta Marka Mujana smeta što, kako kaže, na dodjeli nagrada najboljim županijskim sportašima, koja je održana u svibnju, nije bilo hrvatske zastave. Na sjednici Županijske skupštine Mujan je za govornicom pokazao i promotivnu majicu EU projekta, za koji nije naveo o čemu se radi, ali je također ukazao kako na toj majici nema zastave.

- Niti traga od hrvatske zastave na dodjeli sportašima. To nije propust nego sramota. Evo i majica, ovo se dijeli djeci koja se bave sportom. Nešto nam je podmetnuto. To nije korektno! Hrvatska daje EU neke novce, nama se dio novaca vraća, mi sad to promoviramo, a u tome nema Hrvatske. Živjela Europska unija! Hrvatsku zanemarimo! - rekao je Mujan.

Župan Nikola Dobroslavić mu je odgovorio kako ne zna je li bila zastava, kazavši kako DNŽ nije bila domaćin toj dodjeli.

- Ne može se na svaku majicu za džogiranje staviti zastava... - pokušao je objasniti Dobroslavić, a Mujan ga je prekinuo rekavši kako je tu zato "marakeška zastava", očito aludiravši na Marakešku deklaraciju.

- Niti se mi trebamo dokazivati hrvatstvom, niti ćemo se dokazivati hrvatstvom, niti trebamo niti hoćemo. - odgovorio mu je Dobroslavić, kazavši da je izradu tih majica financirala Europska unija.

Također, dok je Mujan govorio prekinuo ga je Stipo Gabrić Jambo, koji je iz klupe dobacio "koje je pitanje". Pak, tada se u priču, također iz klupe, "ubacio" i Mostov vijećnik Nikola Grmoja.

- E, dok si se ti borio za Hrvatsku on je Hrvatskoj vojsci prodavao kupus! - rekao je Grmoja.

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250